Informatika igazságügyi szakértés

Az igazságügyi szakértői munka egy olyan speciális jogrend szerint elvégzett feladat, mely garantálja, hogy akár a bíróság elé letett dokumentáció, vizsgálati eredmény hiteles, azt bizonyítékként, szakvéleményként továbbiékban felhasználható. A dokumentum szakszerűsége a mindenkor piaci helyzet, technológiai újdonságok mentén halad, a kezdeti problémát körbejárva, arra a lehető legjobb megoldást kínálja.

Az eljárás során lehetőség van bizonyítékok elemzésére, adatok visszaállítására, rendszerek auditálásra. A megbízás érkezhet magánszemély vagy hatóság részéről is. Az igazságügyi szakértői tevékenységet a T&T - Forensic Expert Kft. végzi, mely rendelkezik kamarai regisztrációval és jegyzett tevékenység jogosultsággal.

 
Informatikai rendszerek tervezése, szervezése
Rendszertervek auditálása, azok mélységi vizsgálata a célrendszer eredményességének függvényében.
Informatikai biztonság
Védelmi eszközök log elemzése, konfiguráció dokumentálása, kárfelmérés. Behatolásdetektálás, hálózati forgalom elemzés.
Informatikai berendezések, számítógépek, perifériák és helyi hálózatok
Adatforgalom, autentikáció, periféria, fizikai gép vizsgálat. a kért rendszerek elemzése, külső belső folyamatainak feltárása és dokumentálása.
Szoftverek
Licenszpolitika,- telepítések,- programok vizsgálata, GDPR megfelelés ellenőrzése.
Számítástechnikai adatbázis, adatstruktúrák
SQl szerverek, adat összefüggések elemzése, vizsgálata, Adattárházak, adatbányászatok metodikájának ellenőrzése, azok validitás vizsgálata.
Stúdiótechnika, multimédia
Hanganyagok, filmek, képek elemzése, vizsgálata.
Területtel összefüggő informatikai tevékenység
És minden más, amit bitek mozgatnak.

Miért mi?A válasz egyszerű: komplexitás, profizmus, elismertség. Számos referencia, bírósági eljárás sikeressége bizonyítja, hogy munkánkat maximális szaktudással, sikerorientáltan végezzük.

Mit nyer velünk?Megbeszéléseink alkalmával számos szakember bevonásával felmérjük a problémáját, dokumentáljuk, majd arra egy megoldási javaslatot teszünk. A leendő és az ügyfél által elvárt eredmény irányába az utat együtt, az ügyfél ellenőrzése, támogatása, felügyelete mellet tesszük meg, garantálva a végeredmény sikerességét.